Wanden van natuurlijke reststromen voor rijkspaviljoen Floriade

VanHier gaat wanden leveren aan Rijksoverheidspaviljoen Di-X op de Floriade Expo 2022. Het materiaal (BioM), met diverse Nederlandse natuurlijke reststromen, zal vanaf april 2022 hier te zien zijn.

Het Dutch Innovation Experience (Di-X) bestaat voor 95% uit biobased materialen die grotendeels hun oorsprong in Nederland hebben. Naast Hollands hout zal gebruik worden gemaakt van materialen afkomstig van geteelde materialen, reststromen uit de land- en tuinbouw, de zogenaamde “natte teelt” materialen die bodemdaling tegengaan en reststromen uit de voedingsindustrie.

VanHier van ondernemer Klaske Postma levert voor het paviljoen twee grote biobased wanden met 4 verschillende reststromen.

Lees meer over het Rijksoverheidspaviljoen

Delen:

Gerelateerde artikelen

Zuid-Holland voedt
haar eigen bodem

Voor de coalitieverkenning ‘Zuid-Holland voedt haar eigen bodem’ gaan &Flux en KnowWhy in opdracht van de provincie Zuid-Holland komende maanden aan de slag om een burg te slaan tussen groene reststromen en bodemverbeteraar.

Rijke terugblik op 2022

Ons Vernieuwersnetwerk heeft niet stil gezeten afgelopen jaar. Volop ontmoetingen online en op locatie rond bewerken van natuurlijke reststromen, regionale kringlopen, bodem, hout, een bedrijfsbezoek

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies