Bekijk webcast ‘Zuid-Holland voedt haar eigen bodem’

De webcast ‘Zuid-Holland voedt haar eigen bodem’ gaat in op vraagstukken als: Wat is de waarde van bodemvruchtbaarheid? Wat heeft de bodem nodig? Waar breng en haal ik mijn kennis op het gebied van circulair verwaarden van groenstromen en het toepassen op de bodem? Hoe ziet het verdienmodel eruit van natuurlijke reststromen voor een circulaire toepassing? Maar ook hoe kunnen we onze medewerkers van de toekomst klaarstomen voor het circulaire denken? Je kunt de uitzending van donderdag 25 november nu terugkijken.

Twee kwartiermakers spraken afgelopen maanden in opdracht van provincie Zuid-Holland met de ketenpartijen. Doel was om kansen, uitdagingen en knelpunten te identificeren om groene reststromen lokaal in te zetten als bodemverbeteraar. ,,We hebben de kansrijke coalities verkend en met elkaar hebben we de thema’s voor de agenda van de komende jaren geïdentificeerd. Wat zijn de next-steps? Deze webcast is het moment om je te laten informeren, inspireren en aan te sluiten om samen te bouwen aan een duurzame toekomst.”
Meer weten? Neem contact op met de kwartiermakers Tanja Voogd en Marieke Kok.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Van bagger tot bouwmateriaal

Start-up Blauwe Bagger is onderdeel van het Circulaire Bagger Consortium. Oprichter Abbe Hekkert vertelt over ambities en het ontwerpen en opzetten van een circulair baggerdepot:

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies