Eerste live bijeenkomst: nieuwe gezichten en interessante pitches

Vanuit heel Zuid- Holland (en zelfs over de grens) trotseerden een groep vernieuwers het slechte weer en de afsluiting van de A12 om te borrelen in BlueCity. Leuk om bekende gezichten van de webcam nu echt te zien. En ook heel tof om te zien dat er weer een hoop nieuwe gezichten waren! Welkom 🙂

Tien vernieuwers pitchten hun plannen voor dit najaar en gaven aan wat zij zoeken aan hulp vanuit het netwerk. Van een grote pers (Klaske Postma), ideeën voor het verbouwen van bouwmateriaal (Gerard de Winter) tot iemand die kan helpen met de honderden mails van schapenboeren beantwoorden… (Janne de Hoop).

De volgende samenkomst is op donderdag 25 november voor het symposium ‘Zuid-Holland voedt haar eigen bodem’: met daarin antwoorden over de gezamenlijke zoektocht naar hoe reststromen bijdragen aan verbetering van de bodem. Zet het alvast in je agenda: meer info volgt!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Online netwerksessies
vol inspiratie

Een netwerk bloeit en groeit door ontmoeting. Door corona konden we elkaar tot nu toe vooral online spreken, en kennis en initiatieven delen. Bekijk de online sessies op je gemak terug.

Zuid-Holland voedt
haar eigen bodem

Voor de coalitieverkenning ‘Zuid-Holland voedt haar eigen bodem’ gaan &Flux en KnowWhy in opdracht van de provincie Zuid-Holland komende maanden aan de slag om een burg te slaan tussen groene reststromen en bodemverbeteraar.

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies