Webinar Groene afvalstromen

Voor het landelijke platform Stadswerk verzorgden Marloes Arkensteijn en Lidwien Reyn de webinar Groene afvalstromen, zoals bermgras en bagger.

Stadswerk Nederland is dé vereniging van actieve gemeenten, betrokken bedrijven en gedreven professionals actief rondom vraagstukken en praktische oplossingen in de fysieke leefomgeving.

Marloes en Lidwien deelden hun ervaringen met de circulaire transitie-aanpak ook buiten de provincie Zuid-Holland. In het webinar vertellen ze onder meer over de circulaire context en de waarde van groene reststromen, over het Vernieuwersnetwerk Natuurlijke reststromen, Doorbraakproject-subsidies, Community of Practice Inkopen en aanbesteden voor groendiensten, en het belang van (startup)challenges.
De webinar is hier terug te zien en luisteren. Het duurt even voordat de video start. Dus geduld hebben.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Netwerkpartners op Dutch Design Week

Het Hollands Wol Collectief, VanHier en De Zachte Stad presenteerden hun producten op de Dutch Design Week eind oktober in Eindhoven. Rotterdamse wol In Rotterdam

Whitepaper toepassing wilgenhout

Het Louis Bolk Instituut, het kennisinstituut voor duurzame landbouw, voeding en gezondheid, ontwikkelt een whitepaper over de veelzijdige toepassing van wilgenhout. Dit gebeurt in opdracht

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies