Webinar Groene afvalstromen

Voor het landelijke platform Stadswerk verzorgden Marloes Arkensteijn en Lidwien Reyn de webinar Groene afvalstromen, zoals bermgras en bagger.

Stadswerk Nederland is dé vereniging van actieve gemeenten, betrokken bedrijven en gedreven professionals actief rondom vraagstukken en praktische oplossingen in de fysieke leefomgeving.

Marloes en Lidwien deelden hun ervaringen met de circulaire transitie-aanpak ook buiten de provincie Zuid-Holland. In het webinar vertellen ze onder meer over de circulaire context en de waarde van groene reststromen, over het Vernieuwersnetwerk Natuurlijke reststromen, Doorbraakproject-subsidies, Community of Practice Inkopen en aanbesteden voor groendiensten, en het belang van (startup)challenges.
De webinar is hier terug te zien en luisteren. Het duurt even voordat de video start. Dus geduld hebben.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Onderzoek organische bodemverbeteraars

In de nieuwe Jaarrapportage van het Kennisprogramma Circulair Terreinbeheer vind je informatie over de samenstelling van de (bij de pilots) onderzochte organische bodemverbeteraars, waaronder bokashi

Uitkomsten hackathon: Meer oog voor de wilg

Vijftien pioniers van de BlueCity Wilgen Hackathon presenteerden donderdag 9 februari in Meerkerk de verschillende toepassingen van de wilg in een bio-circulaire economie: het opstarten

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies