Nienke Binnendijk

Directeur BlueCity Lab, Rotterdam

Waarom ben jij aangesloten bij dit netwerk?

,,Wij zien dat er veel wordt gepraat en gedaan op individueel niveau. Wij geloven dat met samenwerking de maximale waarde wordt ontwikkeld, net als in een bos er samenhang is in het ecosysteem. Bij ons lopen diverse spelers van het bos van de toekomst rond. Als directeur van het BlueCity Lab kan ik dit netwerk snel met elkaar verbinden als ik overlap zie.”

In het BlueCity Lab lopen diverse spelers van het bos van de toekomst rond

Waar ben je naar op zoek?

,,Ik ben op zoek naar partijen met natuurlijke reststromen. Als je een stroom hebt waarvan je je afvraagt wat moeten we ermee? Laat het ons weten. Ook of en wanneer het beschikbaar is en op welke schaal. Er is nu bijvoorbeeld een ondernemer bezig met het maken van een pasta voor een 3d printer waar hij ook zeer laagwaardig organisch materiaal – zoals vermolmde bomen – wil testen of hij het kwijt kan daarin. En een andere bionier is bezig met Japanse Duizendknoop. Kortom: neem bij twijfel gerust even contact op, want er is een hoop te doen met rest-groen ;-).”

Contact

Lees meer informatie over het BlueCity Lab. Wil je in contact komen met Nienke Binnendijk, mail naar n.binnendijk@bluecity.nl of bel 010-307 22 47

Ons netwerk

Klaske Postma

Productdesigner VanHier en Circulair Design- & Materiaalexpert Regeneration Design

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies