Ambitie: van natuurlijke reststromen naar groene grondstoffen

Met input van het Vernieuwersnetwerk is onze gezamenlijke ambitie voor het verwaarden van natuurlijke reststromen op papier gezet.

Met een ambitiedocument én de nieuwe website is op 10 juni is het vernieuwersnetwerk officieel gepresenteerd. Een aantal leden lichtte tijdens een livestream in BlueCity 010 zijn eigen drijfveren met dit netwerk toe. Kijk hieronder de livestream terug!

Het netwerk is vanaf het najaar van 2020 actief. Sindsdien is een reeks inspirerende bijeenkomsten georganiseerd, met een groeiend aantal deelnemers. Kennismaking en kennisdeling leidt in de praktijk al snel tot nieuwe initiatieven, is de ervaring van de afgelopen maanden.

Wij roepen alle organisaties die natuurlijke reststromen ook zien als grondstoffen voor de nieuwe economie op om zich aan te sluiten en samen verschil te maken.

Doe ook mee!
Lees het ambitiedocument en luister waarom deze vernieuwers meedoen aan dit netwerk.
Wil je ook op de website aansluiten bij het vernieuwersnetwerk? Licht kort toe waarmee jij bezig bent, wat je komt brengen en halen en stuur jouw motivatie en een foto naar info@natuurlijkereststromen.nl.

De vernieuwers vertellen tijdens de livestream waarom zij zijn aangesloten bij het netwerk.
Kijk de bijeenkomst terug!
Delen:

Gerelateerde artikelen

Inschrijven voor Circulair Award 2023

Meedingen naar de Circulair Award 2023? Tot 9 december kun je jouw project/bedrijf/organisatie inschrijven. De organisatie van de Week van de Circulaire Economie zoekt weer

Verkenning naar verwerkingshubs

In een verkenning naar verwerkingshubs is gekeken hoe verwerkers en makers in Zuid-Holland elkaar kunnen versterken om meer organische reststromen op een duurzame, hoogwaardige, meervoudige

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies