Circulaire Openbare Buitenruimte Congres

Rotterdam is de trotse gaststad van de 2de editie van het Circulaire Openbare Buitenruimte Congres. Op 15 juni komen professionals uit het hele land samen om te debatteren, praktijkvoorbeelden uit te wisselen en elkaar te inspireren. Houd jij je bezig met groen? Speeltoestellen of verlichting? Ontwerpen en beheren? Aanbesteden of contractbeheer? Of een van die vele andere onderwerpen die zich afspelen in de buitenruimte? Dan mag je dit congres absoluut niet missen!

In 2050 moet Nederland volledig circulair zijn. Dat betekent dat we in 2030 al 50% minder grondstoffen gebruiken. Of je nu ontwerpt, inkoopt of beheert: iedereen die aan de openbare buitenruimte werkt, speelt een belangrijke rol in het behalen van die doelstelling. Maar hoe vertaal je beleid naar uitvoering? Hoe schaal je succesvolle pilots op? En, hoe organiseer je de keten?

Festivalopzet

De kernwoorden voor dit circulaire evenement zijn dan ook: versnellen, verbinden, opschalen en bovenal positief en praktisch. Dat vraagt niet om een traditioneel congres, maar juist een inspirerende festivalopzet met een breed programma. De Fruitvis, in het hart van stadshavengebied M4H, biedt daartoe alle mogelijkheden. Hier tref je op 15 juni niet alleen professionals van verschillende grote en kleinere gemeenten, maar ook vertegenwoordigers van diverse kennisinstellingen en leveranciers. Dat betekent dat je niet alleen vol inspiratie, maar ook met concrete handvatten en waardevolle nieuwe contacten naar huis gaat.

Programma

Het programma van 9.30-17.15 uur is opgebouwd uit drie hoofdthema’s: Inrichting & Ontwerp, Inkoop & Aanbesteding en Organisatie. Op basis hiervan kun je o.a. debatten, workshops en inspiratiesessies volgen. Daarnaast is er aandacht voor materialen, tools, monitoring, praktijkvoorbeelden en innovaties. Benieuwd naar de sprekers en onderwerpen? Bekijk dan het volledige programma.

Meld je nu aan met korting

Wil jij relevant blijven in je vakgebied en concreet bijdragen aan een circulaire toekomst? Meld je dan aan bij Carolien van Eykelen! Als lid van het Vernieuwersnetwerk ontvang je van haar een kortingscode en de aanmeldlink.

 

Vind initiatieven of zoek in ons netwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies